Versione Italiana  English Version ContactsF.A.Q.Privacy
EMAIL US Add to Favourites
Delivery Costs
About Us
Vintage Wines
Special Offers
Purchases
WINE SEARCH
 
BY WINE NAME
Wine Name
Quick Search
Currency 

Pappardelle al cinghiale

number of servings: 8

category: STARTER

Array
INGREDIENTS PREPARATION
  • pappardelle 800 gr.
  • cinghiale 500 gr.
  • passato di pomodoro 500 gr.
  • vino rosso
  • cipolla 1
  • coste di sedano 3
  • carote 2
  • foglie di alloro 2
  • sale q.b.
  • pepe q.b.
Tagliate il cinghiale a piccoli pezzi e ponetelo in una bacinella molto capiente; aggiungete: la carota, la cipolla, il sedano e l'alloro, ricoprite il tutto con il vino rosso e lasciate marinare per circa 12 ore. Terminata questa preparazione, recuperate gli odori usati, lavateli accuratamente, tritateli e utilizzateli per fare un soffritto. Quando sarà ben rosolato aggiungete la carne del cinghiale tritata. Fate cuocere per circa 10 minuti, aggiustate di sale e pepe, poi aggiungete mezzo bicchiere di vino rosso, fatelo evaporare, quindi versateci il passato di pomodoro, coprite e fate bollire per circa 3 ore. Cuocete in abbondante acqua salata le pappardelle. Una volta scolate conditele con il sugo di cinghiale.
WINES

Special Offers

Our best deals for all budgets

Red & White

Vintage Years

The finest wines Italy has to offer.
Looking for the best?

Search Over

Food Guide

Trust Giuseppe's advise on the best accompaniments to your wine.
CALL CENTER: 0039 085 6921659 * 10am-12am , 4pm-7pm CET (GMT+1), Sat: 10am-12am CET (GMT+1)
E-MAIL: info@thecellardoor.it
Terms & Conditions |  Contacts |  F.A.Q. |  Privacy |  Vintage Wines |  Special Offers |  Delivery Costs |  About Us |  Wines: Red |  Wines: White
Copyright © 2009 The Cellar Door. All rights reserved.

FIND RECIPES BY WINE MATCHES

Red & White wine direct from the vineyards of Italy

The Cellar Door is an Italian company selling red & white wine directly to the consumer at low rates direct from the vineyards of Italy. We bring the finest wines of Italy directly to your door. Embracing all aspects of the wine world, join our messageboards and read our Food guide to enjoy the world of wine to the fullest.