Versione Italiana  English Version ContactsF.A.Q.Privacy
EMAIL US Add to Favourites
Delivery Costs
About Us
Vintage Wines
Special Offers
Purchases
WINE SEARCH
 
BY WINE NAME
Wine Name
Quick Search
Currency 

Cavatelli cacioricotta e peperoni cruschi

number of servings: 4

category: STARTER

Array
INGREDIENTS PREPARATION
  • 400 grammi di farina di grano duro
  • 120 grammi di cacioricotta lucano
  • 4-5 peperoni cruschi
  • olio extravergine di oliva
  • sale
Preparate l'impasto per i cavatelli con farina, acqua e sale. Realizzate dei "grissini" di circa 1 cm di diametro e tagliateli ad una lunghezza di 3-4 cm; con l'indice, il medio e l'anulare incidete i tocchetti ottenuti strisciandoli sull'asse di lavoro. In olio extravergine di oliva bollente fate giare velocemente i peperoni per pochi secondi, aspettate che si raffreddino, salateli e sbriciolateli. Dopo aver cotto la pasta, saltatela in poco olio di oliva caldo e aggiungete il cacioricotta grattuggiato e i peperoni cruschi. Regolate di sale e servite.
WINES

Special Offers

Our best deals for all budgets

Red & White

Vintage Years

The finest wines Italy has to offer.
Looking for the best?

Search Over

Food Guide

Trust Giuseppe's advise on the best accompaniments to your wine.
CALL CENTER: 0039 085 6921659 * 10am-12am , 4pm-7pm CET (GMT+1), Sat: 10am-12am CET (GMT+1)
E-MAIL: info@thecellardoor.it
Terms & Conditions |  Contacts |  F.A.Q. |  Privacy |  Vintage Wines |  Special Offers |  Delivery Costs |  About Us |  Wines: Red |  Wines: White
Copyright © 2009 The Cellar Door. All rights reserved.

FIND RECIPES BY WINE MATCHES

Red & White wine direct from the vineyards of Italy

The Cellar Door is an Italian company selling red & white wine directly to the consumer at low rates direct from the vineyards of Italy. We bring the finest wines of Italy directly to your door. Embracing all aspects of the wine world, join our messageboards and read our Food guide to enjoy the world of wine to the fullest.